Ptali jsme se: Jaké jsou Sophistic women a v čem se cítí nejlépe

Ptali jsme se: Jaké jsou Sophistic women a v čem se cítí nejlépe

16.05.2024

Rádi s našimi zákaznicemi komunikujeme jak v reálném světě, tak online. Když jsme naposledy posílali mezi Sophistic women krátký dotazník, získali jsme tak zajímavé odpovědi, že jsme se rozhodli je sdílet i na našem blogu. Přinesou vám nejen zajímavá fakta o vkusu českých žen, ale snad také trochu sebejistoty, kterou stojí za to čas od času probudit.

To, že dvě třetiny z dotazovaných žen kladou na první místo samy sebe, nebo by to tak aspoň chtěly mít, je pro nás fantastická zpráva a velké překvapení. Dnů, kdy se žena bez problémů postará o všechny ostatní a teprve večer se zamyslí nad tím, jestli si za celý den dala pořádné jídlo, by prostě mělo být minimum.

Mít k sobě stejný respekt a dávat si stejný prostor, jako dáváme ostatním, není sobectví, ale láska. A teď víte, že v tomto odvážném rozhodnutí nejste samy.

TRIKO BUT FIRST, ME

Sophistic women zkrátka nestojí o trendy, které se mezi sebou nedají kombinovat a akorát nám berou energii. Pokud taky patříte ke skupině žen, které si raději vytvoří několik dokonalých outfitů z jednoduchých kousků, prozkoumejte naši jarní capsuli, se kterou si vystačíte v teplejší polovině roku.

Zeptali jsme se také, který outfit nebo kousek oblečení vám nejvíc zvedne sebevědomí. Nejvíce žen uvedlo šaty, ale v závěsu za nimi byly také padnoucí kalhoty a kvalitní sako.

ŠATY SOPHISTIC

O důvod víc, proč začít jednoduchými kousky, které se kombinují v podstatě samy. Základní osmičku nebo její jarní obměnu v podobě 7 fresh essentials jsme pro vás definovali právě proto, že se kousky vzájemně doplňují a s jejich barevnými kombinacemi nemůžete šlápnout vedle.

ZÁKLADNÍ OSMIČKA