Cestovní capsule: Jaké oblečení si zabalit na dovolenou

Cestovní capsule: Jaké oblečení si zabalit na dovolenou

31.05.2024

Pokud je pro vás balení k moři výzva, využijte náš návod na cestovní capsuli a buďte chic a v klidu po celou dobu dovolené. Sophistic cestovní capsule zahrnuje materiály, které jsou příjemné k moři a co nejméně se mačkají, a samozřejmě chytré kousky, ze kterých vytvoříte co nejvíc outfitů.

Využijte vlhké podnebí

Přírodní materiály se mačkají víc než polyester. To je fakt. Rozhodně ale není nemožné si je užít i na dovolené. Do kufru je můžete skládat do ruliček a pokud s sebou nevozíte žehličku, využijte hotelová ramínka. Vyšší vlhkost vzduchu bude hrát ve Váš prospěch a všechny kousky z tencelu, viskózy i bavlny se vyvěsí rychleji, než jste zvyklá z domova.

1. Univerzální šaty Tess

Pokud byste na dovolenou k moři měla sbalit jedny šaty, berte Tess. Jsou příjemně volné, prodyšné a můžete je nosit na dva způsoby – s véčkovým a lodičkovým výstřihem.

UNIVERZÁLNÍ ŠATY TESS

2. Oversize sako Anita

Sako na dovolenou? Absolutně. Přehodíte ho přes šaty, tričko i košili, oversize střih nepůsobí ani trochu sešněrovaně a své okolí budete oslňovat ležérní, ale sexy elegancí.

OVERSIZE SAKO ANITA

3. Oversize košile

Bílá tencelová Tery nebo bavlněná Ella s modrým proužkem? Minimálně jednu z nich musíte mít s sebou. S košilí si vezete nejen seriózní outfit, ale hlavně univerzální kousek, který Vás jednou zahřeje a jindy ochrání před sluncem.

BAVLNĚNÁ KOŠILE ELLA

4. Elegantní šortky Eve

Volné tencelové šortky, které mají pohodlné kapsy a vypadají jako sukně. Geniální kus nejen na dovolenou. S košilí a balerínami je obléknete na večeři, s basic topem a teniskami do města i na cestu k vodopádu.

ELEGANTNÍ ŠORTKY EVE 

5. Basic top

Pohodlný viskózový top s americkými průramky doporučujeme už na cestou samotnou. Na místě ho pak obléknete k jakémukoliv spodnímu dílu. Pro více možností si můžete zabalit černý, bílý i béžový.

BASIC TOP

Zabalte s sebou aspoň jeden trumf

Kromě 100% variabilních kousků vsaďte na jednu až dvě ikony, ve kterých se za Vámi každý otočí aspoň dvakrát. My balíme nemačkavé romantické Vivian ve žluté a rafinované zavinovací Celestina v královské modré.

VOLÁNOVÉ ŠATY VIVIAN