7 fresh essentials: Základní kousky do jarní capsule

7 fresh essentials: Základní kousky do jarní capsule

03.05.2024

Capsulový šatník je ze své podstaty nositelný po celý rok. Přesto je možné ho na jaře a v létě odlehčit, aniž byste vykročili z jeho pravidel a stále se drželi zásad jako je kombinovatelnost, nositelnost a variabilita jednotlivých kousků i celých outfitů. Jarní capsuli postavíte pomocí sedmi základních kusů, které vychází z univerzální základní osmičky.

Výhodou sedmi fresh essentials je, že z nich poskládáte nespočet lehkých outfitů, které v chladnějších dnech odplníte např. trenchcoatem nebo dlouhými klahotami ze základní osmičky, ale také jejich skladnost – tento základ jarní capsule snadno zabalíte do kufru a funguje skvěle jako capsule na cesty.

Oversize sako

Sako Anita je Sophistic bestseller, na který naše zákaznice nedají dopustit. Šijeme ho v černé a béžové variantě a mezi neutrální základ patří obě. Je tedy na vás, zda zvolíte černou klasiku, nebo světlý tón, který dodá outfitům jarní nádech.

SAKO ANITA

Elegantní šortky

S krátkou variantou kalhot Evelyn se nudit nebudete. Se šortkami Eve a oversize sakem vytvoříte dokonalý office outfit a když k šortkám přidáte jednoduché triko, máte elegantní casual styling na nedělní odpoledne.

ŠORTKY EVELYN

Basic top

Do jarně-letního kostýmu můžete s přehledem vzít basic triko, ale ještě víc fresh bude působit s naším basic topem – elegantní tílko s americkými průramky je o něco upnutější, ze stejně prodyšné viskózy a můžete si vybrat z barev bílá, černá, tělová.

BASIC TOP

Košile s baby blue proužkem

Že je bílá oversize košile nepostradatelným kusem každé Sophistic woman, všichni víme. Jakmile ale slunce získává na síle a naše kůže se barví do teplejších tónů, rádi bílou klasiku střídáme se světle modrým proužkemkterý s tenkým zlatým řetízkem podtrhne naše opálení.

KOŠILE ELLA

Lehké šaty ke kolenům

Speciálně pro jarní a letní měsíce jsme navrhli univerzální šaty Tess. Mají dvě varianty výstřihu (hlubší a lodičkový), áčkový střih, který lichotí de facto každé postavě a prodyšný materiál nositelný do kanceláře i do horkých měst na řeckých ostrovech. K dostání je i jejich maxi verze, která sice není tolik univerzální, ale budete ji milovat možná ještě víc.

ŠATY TESS

Saténová sukně

Také sukně ke kolenům patří do základní osmičky. Na jaře rádi nosíme její saténovou zvonkovou variantu, která se vlní s každým naším pohybem a vypadá skvěle jak s podpatky, tak s bílými teniskami. V létě navíc příjemně chladí.

SATÉNOVÁ SUKNĚ ERIN

Červený pruhovaný top

Klasický modro-bílý top Miro s přepadlými rukávy má v šatníku možná každá Sophistic woman. Na jaře se ale ještě víc prodává jeho červená verze. S neutrálními barvami ostatních kousků je také snadno kombinovatelná a dodá vaší capsuli ten správný jarní twist.

PRUHOVANÝ TOP MIRO

Ležérně elegantní bonus

Přeci jen vám mezi sedmi základy něco chybí? Doplňte svůj šatník koženkovým sakem Lara v béžové nebo černé a uvidíte, že vám v teplé části roku nebude chybět jeidný kousek.

SAKO LARA